Led armaturen

PHILIPS

Als grootste lampenfabrikant ter wereld heeft Philips een heel uitgebreid gamma LED armaturen voor ieders budget. Vele armaturen hebben een ENEC keuring wat hun kwaliteit garandeert. Philips is één van de trendsetters op vlak van LED verlichting met hoofdzetel in Nederland.

LEDVANCE

Beter bekend onder hun oude naam, OSRAM, is LEDVANCE een wereldspeler op vlak van LED verlichting. Met een zeer uitgebreid gamma kunnen wij ook met LEDVANCE een oplossing bieden voor ieder lichtproject. Verschillende reeksen van LEDVANCE zijn Made In Germany.

ILLUXTRON

Nederlandse fabrikant van LED verlichting gespecialiseerd in track spots en LED inbouwspots. Illuxtron geeft op bijna alle LED armaturen 7 jaar fabrieksgarantie. Met hun productie afdeling in Nederland zijn ze ook flexibel voor speciale LED oplossingen.

PERFORMANCE IN LIGHTING

Italiaanse lichtfabrikant met productie in Europa vooral gespecialiseerd in industriële verlichting. Ook daar waar een hoge lichtopbrengst vereist is kunnen wij met Performance in Lighting een passende oplossing bieden. Vele armaturen hebben een ENEC keuring wat hun kwaliteit garandeert.

Wij gebruiken enkel LED verlichting van gekende A-merken. Op deze manier bent u zeker van een jarenlange goede werking van uw lichtinstallatie. Dit wordt gegarandeerd door de know-how van de grote LED fabrikanten.

OPZOEK NAAR DE JUISTE LED OPLOSSING?

ik wens meer info

EnergySolution hielp deze bedrijven besparen